GOT FREE TIME?

Kepada sesiapa yg sedang bercuti lama..

ape kata,
manfaatkan cuti dgn menjadi guru ganti kat ABIM.hahah.
daripada melangut kat rumah x buat pape..
at least dpt gak saguhati sekolah bagi insyaAllah.
yg plg penting dapat berbakti pada sekolah yg byk berjasa pd kita..
sape berminat boleh contact Ust Suhaili 0133505403
sebut kat dia zubair xpun zainul yg cdgkan..

x pun,
amek la sedikit masa develop blog sendiri..
kalau x banyak menulis pun xpe..
yg penting dpt keep in contact dgn kawan2..
lagi2 yg kat overseas..
at least kami yg kat Malaysia ni tahu perkembangan terkini..
dan yg kat Malaysia pun apa salahnya..
bukan selalu dapat jumpa..
dapat baca cerita & perkembangan terkini pun cukuplah wat lepas rindu..
hahah

lagi,
sape yg cuti boleh la tlg organize meet together kat mana2..
g main boling ke..
yg penting someone kena main peranan aktif la..
untuk pengetahuan,
sekarang ni AimanHajam,Suhaila,AnisSamihah,Uwais,Faiz Ibrahim tgh cuti & ada kat Malaysia..
MuadzMasroh pun balik Malaysia ogos ni..
x igt dah berapa hari bulan ayah dia sebut hari tu..
tp xlama lagi la..
dan kawan2 kita yg balik cuti ni pun dah dekat nk abes cuti dah..

lagi2..
sape ada blog tlg tinggalkan url address kat bhgn comments ni atau kat chat box sinun tuh..
nak link ke blog alumni nih..
& dont hesitate to visit our friends yg rajin blogging kat bawah tu..
lagi2 khalilah dgn athirah..
mcm hari2 update blog..
so kita raikan la dgn membaca & komen banyak2..har3.

lagi,lagi dan lagi..
sape rajin menulis atau menconteng meh sini jd author blog ni.
kita nak blog ni lively dan slalu update..
nnt ada ex-abim bising kat chat box tu suro update..huhu
andai berminat boleh emel nama,alamat emel dan blog ke ahmadzubair_sb@yahoo.co.uk
kalau xde volunteers,kita akan tangkap muat je sape2.hahah

lastly..
siapa cuti sila maklumkan di blog ini bahawa anda bercuti supaya kita boleh cari masa yg sesuai untuk arrange meeting or gathering..
raya ni amacam?
sape cuti?
maklumkan di bahagian comments atas sana tuh..

6 comments:

aThiRaH August 1, 2009 at 8:17 AM  

hehehe,,adkh athirah yg diperkatakn dlm entri nih adlh sy???
huhu~
ade pape syarat x kal0 nk jd author bl0g nih??
hehehe,,,mne la tau k0t2 ade idea m'curah2...b0le disumbangkn kt bl0g nih..
=)

MaWaisZ August 2, 2009 at 2:13 AM  

cam ni zubair, ko roger aku bila suma da balek/free, kita turun abim buat perjumpaan dulu, baru hentam gi mana2.OK?

[-UnknowN-] August 2, 2009 at 12:05 PM  

Athirah,
nak jd author sape2 bole
cuma jgn melencong cite psl diri sendiri sudah
jz nak blog ni sempoi n seronok lepak
ckp la psl pape pn tp jgn citer psl muvi shopping ke pape sudah la..

Anonymous August 3, 2009 at 9:22 PM  

salam..
tahniah, alumni ABIM da ad blog yg sggh cantik..;)
sy Sarah, skola kt ABIM dr thn 2003 sampai 2005, dr form1 smpi form3.
suhaila skrg ad kt msia ke?
I really miss her, kan bgs kalau dpt jmpe rmi2 dgn sakinah ke, amalina ke.
sbnrnye sy agk mlu utk cmnt cuz sy xrase rmi yg knl sy sbb sy duk ABIM kjp je, xla cm korg dr skola rendah..:(
ape2 pun sy akan jd pengunjung ttp blog ni yer..hehe

[-UnknowN-] August 4, 2009 at 12:46 PM  

Sarah,
tiada masalah..jgn malu2.anda mmg sbhgn dari komuniti ini.
3 thun di abim kira agak lama la tu..

apa kata organise gathering ntk sume org tros?
bkn stkt dpt jmpe suhaila,sakinah, & amalina.dpt jmpe sume tros.

zainul August 18, 2009 at 2:11 AM  

walaupun xbce korang tulis ape,,
tp ak setuju je la,,
hehe

Post a Comment