TEKA-TEKI TEKA-TEKUK, SAPE SALAH KENA KETUK

Haa..dah lama korang tunggu post baru kan..nah..ni gambar sepanjang puasa dan raya..korang kena teka sape kawan2 korang sume ni..sape yg join raya x bole teka.ni khas utk orang2 macam enol,khalilah,aiman hajam,faiz ibrahim,anis samihah dan lain2 yg MALAS nak join.hahah.gambar2 raya di rumah cikgu2 akan menyusul kemudian.insyaAllah..

sape teka,post tekaan anda di bahagian komen.sape teka dgn betul,xde dpt pape habuan pun tapi sape slh teka dia kena ketuk.berani xnak igt kwn2 ek..jgn lupa sertakan nama dan email utk dimasukkan dlm yahoogroup mailing list.

PERINGATAN: ni bkn alasan or trick penulis sbb x kenal sume dalam gambar2 di bwh.hehe.moga2 kasih syg n ukhuwwah korang makin mantap.hah!ape lg,teka laa!

p/s: sebenarnya kalau korang pandai korang akan sedar aku dah wat 1 grave mistake yg bolehkan korg check sape nama dorg.haha.teka lagi!teka!


5 comments:

Anonymous October 17, 2009 at 9:30 PM  

aik..nama eden pn termasuk org yg MALAS pegi..hehe~ sorry ye korg,bukan xnak pegi..tp x d beri kesempatan..by d way,yg perempuan mcm hmpir smuala cam cume yg laki je agk kurg psti..so zubair,ana surrenderla..x bleh tulis takut nnti kene ketuk =P

anis samihah binti johaidi
as_conan@yahoo.com

MaWaisZ October 21, 2009 at 12:01 AM  

Asal zuber punya smart, aku punya x? xde yg hensem2 sket ke?wakakakkakakaka, Thanks zuber

Anonymous November 1, 2009 at 12:14 PM  

sape yg bwh zuber tu?
cam kacukan zuber + enol = ??

FdausAmad November 1, 2009 at 1:18 PM  

Salam,

Gua nak ajak lu dtg lepak blog gua.rilek rilek.

selambe..

Anonymous November 23, 2009 at 4:33 PM  

x aci gle pic ku kcik. huhuhuhu
-seri-cfsdfffa

Post a Comment