PENTING!!!: Masa Kini,Realiti Kini!

Salaam Alaikum.
di sebabkan lama aku tak post, skali skala aku nak share,musti kena GEMPAK tol ak??
so aku nak share ngan korang mende penting gile, nasehat aku: WAJIB keatas org2 islam tgk! VIDEO yg aku nak tunjuk nih sebenarnya bukan sekadar menginsafi dll, tapi info REALITI sebenar yg perlu diketahui! bukan hanya untuk org2 islam shj, tapi untuk kesemua umat ma'nusia.

Jadi kawan2, aku harap korang suma bleh luangkan masa sedikit untuk tgk vid nih.

*Kita belajar bahasa asing(inggeris),bukan untuk ditunjuk&belagak untuk org ramai,akan tetapi kita gunakannya untuk menguasai DUNIA! atau dgn kata lain,kita menguasai balek penjajah yang menjajahi negara kita!lagi2 mereka yang telah menjajahi & yang mahu memusnahkan islam dan umat islam!
Dan kita sebagai umat islam, kita semestinya(boleh dikatakan wajib!) untuk menguasai bahasa arab,lebih drpd bahasa ibunda kita!*

semoga apa yang kita tgk ni,dapat kita sebarkan kepada semua yang belum ketahui

Awal2 lagi aku nak kata,Aku mahu memperingati diriku sendiri, dan aku mahu memperingati org2 yang aku sayangi.

Apa yang baik itu dtg drpd allah, dan yang tak elok itu dtg drpd diri ini sendiri.

Reference:
-http://wakeupproject.com/VList.asp?Series=1 <------------ FULL SERIES HERE!!!
-http://thearrivals.blogspot.com/
-http://www.youtube.com/watch?v=Uk2yWi6j9nE

Kalau rajin, baca nih skali:
-http://sejarahnagarakedah.blogspot.com/
-http://sejarahrealitinagarakedah.blogspot.com/

4 comments:

sapienz December 3, 2009 at 1:53 AM  

ade part psl checkered carpet yg aku x phm
nape ngan checkered carpet?
ko mmg follow The Arrivals kat you tube ke?

محمد الهاشمي December 3, 2009 at 4:19 AM  

lantai bilek freemanson,lantai rasmi diorang.
pasal freemanson plak ko kena baca pasal freemanson.
kalu rajin,gi MPH,beli buku tentang freemanson,pengarang Ustaz Nik Azran.
aku tgk buku tuh tak beberapa nak lengkap sgt,kalu buku yang jual kat mesir nih lengkap agi.
kepada maryam su n anis, kalu berminat,beli ah.bagus buku tuh

MaWaisZ December 3, 2009 at 10:09 PM  

kepada yang belom tgk tuh, download siap2, kemungkinan korang takkan jumpa dah video tuh masa akan datang, kemungkinan akan DIBUANG!

zubair December 4, 2009 at 8:53 PM  

sape nak video bolemtk ngn aku..tp bg ah tumbdrive..

btol ckp muhammad kat atas tu..setakat video tu x cukup nk kenal freemason.kne wat kajian sendiri.cadangan buku selain karangan nik azran, leh gak beli buku harus yahya..

btw,sape muhd ek?nama pun payah dibaca ar..

Post a Comment