OPEN TENDER!

Tawaran kepada semua pelajar lepasan SERI dan SEMI ABIM Sg Ramal Dalam
Kepada sesiapa yg berminat utk menjadi penulis kepada blog ini
anda dialu-alukan utk menghantar profil anda kepada dua nama berikut
sertakan nama anda, alamat emel, sbb mahu jadi penulis dsb yg berkenaan

1. Zubair --> ahmadzubair_sb@yahoo.co.uk
2. Uwais --> bakshahboy@yahoo.com

moga dgn mempunyai ramai penulis, blog ini akan ceria selalu

biarkan post ini selama 2minggu! jangan sape2 kaco!

x sabar tunggu uwais balik. boleh suro dia wat program macam2. heheh.

TQ

sapa setuju kita tukar url drpd http://alumniabim91-05.blogspot.com/
kepada http://alumniabimsgramal.blogspot.com/
???

1 comments:

MaWaisZ March 30, 2010 at 8:45 AM  

SalaaamAlaikom, Adus!~ kesian kt blog nih, tangan aku nih dah berat smacam plak nak menulis, sebok ngan mende laen, tambah2 plak tenet jauh dari pandangan mata, haha.

-zubair, kalu gitu aku takmo balek ah, nanti kena buat keje banyak. wakakakakaka.

-berkenaan dgn penukaran URL website ini, aku TIDAK berapa nak SETUJU, sebab:

1.ALUMNIABIMSGRAMAL TERAMAT umum untuk semua.
2.ALUMNIABIMSGRAMAL Seolah2 untuk kegunaan OFFICIAL(iaitu abim yang empunya)
3.Kena buat report/beritahu kawan2(ni mungkin senang)

Aku tak kesah nak tukar, tapi bagi spesifik sedikit.
Kalau ada apa2 aku boleh bantu, sila beri tahu.
Terima Kaseh

Post a Comment