Raya Gala Gathering

SalamuLLahi Alaikum..
Ramadhan Kareem!

Semoga sihat2 belaka dlm keadaan dan cuaca yg tak menentu skrg ni..

THIS IS THE PLAN!
We are gonna held a Raya Gathering during the forthcoming Syawal
May we can get together and strengthen our ukhuwwah

So, everyone has to vote utk tarikh dan tempat yg sesuai..
Vote kat comments ek..


Pasni nk mudah, kita kena ada yahoo group pulak..
sape nk jd moderator??
Khalilah?Enol?Suhaila?Anyone??
sape berminat nk TLG wujudkan dan moderate yahoo group tlg bgtau kami..
letak je info kt bhgn comments..
just supaya x clash ngn org lain yg nk wat jgk..

RAMADHAN
Moga2 Ramadhan ini menjadi yg terbaik buat semua..
Kita tinggal lagi 27 hari je lg sblm Ramadhan berakhir
So sila rebut peluang ini..
Even not once in a lifetime, tp kalau terlepas once pun SGT3 RUGI..

RAMADHAN KAREEM buat semua!

Ajak kawan2 ramai2 dtg sini vote!!

p/s: sama2 doakan ayah muzammil yg baru keluar hospital tadi..

3 comments:

zubair August 25, 2009 at 3:24 PM  

kenapa masih tiada yg komen?xnk wt gathering ke..by the way, I'm suggesting it to be held on the 3rd weer of raya..how's it?

MaWaisZ August 31, 2009 at 7:17 AM  

Berkenaan dgn buat Yahoo Group, tolong jgn buat nama panjang2 naaaa, saket mata I nak membacanye...huhuhu

maryam September 2, 2009 at 3:17 PM  

Bismillahirrahmanirrahim..

cubaan kali ke-(err..xterkira)

assalamualaikum..
sambutan raya buat minggu ke-3 x lmbt sgt ke?
kuliah mesti da start..
kalo yg dkt2, xpela blh singgah2
tp kalo da tercampak ke mesir, agak payah da sgt mahal la..hehe
buat dlm 1st week xleh ke?
mungkin time tu sumer org still tgh busy beraya ngan famili..tataula
cadangan je

Post a Comment